Digitalne sobne enote RCD3, RCD4

Sobne enote RCD3 in RCD4 omogočajo preprosto in udobno upravljanje ogrevalnega sistema iz dnevnega prostora. Združljive so s conskimi regulatorji ogrevanja Seltron. Za jasen prikaz podatkov so sobne enote RCD opremljene z velikim osvetljenim LCD-zaslonom s samodejnim prilagajanjem osvetlitve glede na osvetljenost prostora.

Nabor sobnih enot:

Funkcije

Party
PARTY je funkcija za vklop ogrevanja ali hlajenja prostorov na komfortno temperaturo izven nastavljenega časovnega programa. Želeno temperaturo in čas izteka PARTY funkcije lahko poljubno nastavimo.
 ECO
ECO je funkcija za vklop ogrevanja ali hlajenja prostorov na varčevalno temperaturo v primeru krajše odsotnosti. Varčevalno temperaturo in čas izteka ECO funkcije lahko poljubno nastavimo.
Holiday 
HOLIDAY je funkcija za vklop ogrevanja ali hlajenja prostorov na počitniško temperaturo v primeru daljše odsotnosti. Počitniško temperaturo in čas izteka HOLIDAY funkcije lahko poljubno nastavimo.

Možnost izbire master sobne enote za centralno upravljanje vseh šestih con

Možnost določitve prve sobne enote kot »MASTER« enote omogoča, da nastavitve izvedemo samo na eni sobni enoti in te veljajo za vse ostale podrejene sobne enote. S tem se izognemo dolgotrajnemu vnašanju enakih nastavitev na več sobnih enotah. Conski regulator ZCE omogoča tri nivoje avtonomnosti podrejenih sobnih enot. Katero nastavitev bomo izbrali, je odvisno od tega, koliko svobode puščamo uporabniku pri reguliranju posamezne cone.

Inovativna rešitev za nemoten pretok komunikacijskega signala med sobnimi enotami in regulatorjem

Komunikacija z brezžičnimi sobnimi enotami je pogosto otežena, ker so razdelilne omarice nameščene podometno in izdelane iz pločevine, ki preprečuje pretok radijskega signala. Pri regulatorju ZCE smo omogočili namestitev oddajnika zunaj ohišja razdelilca. S tem smo zagotovili nemoteno komunikacijo regulatorja z brezžičnimi sobnimi enotami.

RCD3RCD3WRCD4RCD4WRCD4 Premium
UPORABA
Sobna enota RCD je zmogljiva naprava za upravljanje ogrevalnega
sistema iz dnevnega prostora. Združljiva je s conskimi regulatorji
ogrevanja Seltron.
     
TEHNIČNE LASTNOSTI
Možnost povezave dodatnega senzorja     
Možnost žične povezave s conskim regulatorjem    
Možnost brezžične povezave s conskim regulatorjem  
Velik osvetljen zaslon     
ODDALJENI DOSTOP
Povezljivost v platformo SeltronHome, ki omogoča oddaljen nadzor
prek pametnega telefona ali tablice