Motorni pogoni AVD so namenjeni nadzoru položaja rotacijskih mešalnih in krogelnih ventilov. Odlikuje jih robustna izvedba in tiho delovanje. Inovativen pribor omogoča hitro montažo ter demontažo povečini brez uporabe orodja. Smer vrtenja, aktivacija dodatnega stikala in ročni poseg se signalizirajo z LED lučkami.

Nabor motorjev:

Univerzalno 2- ali 3-trotočkovno delovanje

Motorni pogon v univerzalni izvedbi omogoča 2- ali 3-točkovno delovanje. Glede na električno priključitev, lahko pogon krmilimo 2- ali 3-točkovno.

Sklopka za ročno delovanje

Sklopko za ročno delovanje motornega pogona AVD aktiviramo s pritiskom tipke . Aktivirana sklopka se signalizira z znižano svetilnostjo LED diode za prikaz smeri.

HITRA MONTAŽA

Inovativen pribor in sistem montaže omogoča hitro montažo in demontažo motornega pogona AVD na mešalni ali krogelni ventil, povečini brez uporabe orodja.

PLUG-IN konektor

Motorni pogon AVD ima v ohišju vgrajeno vtičnico za konektorski priklop napajalnega kabla. To omogoča preprosto zamenjavo kabla v primeru poškodbe.

Stikalo AUX

Motorni pogon AVD ima dodatno stikalo za vklop bremen do 5 A, 230 V~. Za nastavitev dodatnega stikala je potrebno le sneti gumb za ročni pomik. Točko vklopa/izklopa je možno nastaviti v poljubnem položaju pogona.

AVDAVDSAVDRAVDRSAVDUAVDUSAVDYAVDM
UPORABA
Za krmiljenje mešalnih ventilov v sistemih ogrevanja ali hlajenja.      
Preklop med ogrevanjem in hlajenjem.        
Preklop med ogrevanjem in pripravo tople sanitarne vode.        
Preklop med različnimi viri toplote.        
Razne druge naprave za centralno ogrevanje.
        
NAČIN DELOVANJA
Dvotočkovno      
Tritočkovno    
Proporcionalno 0(2)÷10 V ali 0(4)÷120 mA 
Krmilni signal PWM 
ModBus