ST je nova generacija sodobnih sobnih termostatov. Uporablja se za uravnavanje sobne temperature v manjših hišah ali za consko reguliranje sobne temperature v večjih stanovanjskih objektih. Poleg sobne temperature ST meri tudi relativno zračno vlago in zračni tlak.

Nabor digitalnih sobnih termostatov:

Velik osvetljen prikazovalnik

Sobni termostati ST imajo velik prikazovalnik, s katerega lahko uporabniki prikazane informacije razberejo z razdalje. Za optimalno vidljivost ima ST vgrajen senzor svetlobe, s pomočjo katerega se osvetljenost prikazovalnika prilagaja svetlobi v prostoru.

Pred nastavljeni časovni programi

Sobni termostati ST omogočajo izbiro med dvema pred nastavljenima časovnima programoma delovanja. Časovna programa si lahko uporabnik sestavi sam ali uporabi 2 pred nastavljena časovna program, ki jih pot potrebi prilagaja.

Uporabniške funkcije Party, ECO, Holiday

Party
PARTY je funkcija za vklop ogrevanja ali hlajenja prostorov na komfortno temperaturo izven nastavljenega časovnega programa. Želeno temperaturo in čas izteka PARTY funkcije lahko poljubno nastavimo.
ECO
ECO je funkcija za vklop ogrevanja ali hlajenja prostorov na varčevalno temperaturo v primeru krajše odsotnosti. Varčevalno temperaturo in čas izteka ECO funkcije lahko poljubno nastavimo.
Holiday
HOLIDAY je funkcija za vklop ogrevanja ali hlajenja prostorov na počitniško temperaturo v primeru daljše odsotnosti. Počitniško temperaturo in čas izteka HOLIDAY funkcije lahko poljubno nastavimo.

Merjenje relativne zračne vlage, zračnega tlaka in prikaz vremenske napovedi

ST meri vlažnost zraka in tlak v prostoru. Na osnovi zračnega tlaka pa izvaja tudi vremensko napoved.

Možnosti montaže

Na voljo so sobni termostati z baterijskim napajanjem in termostati s klasičnim električnim priklopom. Vgradijo se lahko podometno v vnaprej pripravljeno dozo ali nadometno na steno.

ST1BST1NST2N
UPORABA
Baterijsko napajanje 
Omrežno napajanje  
Reguliranje ogrevanja ali hlajenja prostorov v stanovanjih   
Reguliranje ogrevanja ali hlajenja prostorov v poslovnih objektih   
REGULIRANJE SISTEMOV
Radiatorsko ali konvektorsko ogrevanje  
*Talno ogrevanje ogrevanje ali hlajenje  
*Stensko ali stropno ogrevanje ali hlajenje  
Električno talno ogrevanje 
* Zagotoviti je treba nizkotemperaturno regulacijo dovodne temperature