Nov kompaktni regulator konstantne temperature ACD

Nov kompaktni regulator konstantne temperature ACD

V začetku leta smo zaključili razvoj novega kompaktnega regulatorja konstantne temperature ACD. Regulator, kot že njegov predhodnik ACD, regulira temperaturo povratka v kotel ali drug vir energije, oziroma temperaturo dovoda v sistem ogrevanja ali hlajenja. ACD ima vgrajenim grafičen barvni zaslonom in 12 jezični uporabniški vmesnik, z vključenim ruskim jezikom.

Njegova kompaktna izvedba je  konstrukcijska nadgradnja motornega pogona AVD. Pribor in sistem montaže omogoča hitro namestitev brez uporabe orodja, na večino mešalnih ventilov na trgu. S pritiskom na tipko za ročno delovanje, izklopimo motor in omogočimo ročni pomik mešalnega ventila. Motor ne deluje v prazno, kar dodatno prispeva k varčnemu delovanju ogrevalnega ali hladilnega sistema.

Sodoben uporabniško prijazen vmesnik, monterja vodi skozi korake nastavitve zato nepriročno iskanje informacij v navodilih ni več potrebno. Tipke za nastavitev regulatorja se nahajajo pod gumbom za ročni pomik. S tem je onemogočen neželen dostop do nastavitev regulatorja. Konektorski priklop napajalnega kabla in temperaturnega tipala, omogoča preprosto zamenjavo v primeru poškodbe in uporabniško prijazen servis.

Sorodni prispevki

Reguliranje conskega ogrevanja

Reguliranje conskega ogrevanja

Jeseni 2017 smo začeli z razvojem conske regulacije ZCE. Junija 2018 pa smo že dobavili prve regulatorje za naše OEM-kupce.

Poglej več >>
Motorni pogoni v novi izvedbi

Motorni pogoni v novi izvedbi

Letošnji razvojni dosežek je prenovljen motorni pogon za rotacijske mešalne ventile. Motor je poleg nove oblike pridobil tudi vrsto izboljšav v sami konstrukciji, tako, da je sedaj še bolj zmogljiv in odporen na mehanske obremenitve.

Poglej več >>
Novo - kmunikacijski vmesnik GWD2

Novo - kmunikacijski vmesnik GWD2

Komunikacijski vmesnik GWD2 lastnikom obstoječih Seltron regulatorjev omogoča uporabo SeltronHome aplikacij za oddaljeno upravljanje ogrevanja. Zmogljivosti: Verzija GWD2 je namenjena za internetno povezavo dveh Seltron regulatorjev.

Poglej več >>