Nov kompaktni regulator konstantne temperature ACD

Nov kompaktni regulator konstantne temperature ACD

V začetku leta smo zaključili razvoj novega kompaktnega regulatorja konstantne temperature ACD. Regulator, kot že njegov predhodnik ACD, regulira temperaturo povratka v kotel ali drug vir energije, oziroma temperaturo dovoda v sistem ogrevanja ali hlajenja. ACD ima vgrajenim grafičen barvni zaslonom in 12 jezični uporabniški vmesnik, z vključenim ruskim jezikom.

Njegova kompaktna izvedba je  konstrukcijska nadgradnja motornega pogona AVD. Pribor in sistem montaže omogoča hitro namestitev brez uporabe orodja, na večino mešalnih ventilov na trgu. S pritiskom na tipko za ročno delovanje, izklopimo motor in omogočimo ročni pomik mešalnega ventila. Motor ne deluje v prazno, kar dodatno prispeva k varčnemu delovanju ogrevalnega ali hladilnega sistema.

Sodoben uporabniško prijazen vmesnik, monterja vodi skozi korake nastavitve zato nepriročno iskanje informacij v navodilih ni več potrebno. Tipke za nastavitev regulatorja se nahajajo pod gumbom za ročni pomik. S tem je onemogočen neželen dostop do nastavitev regulatorja. Konektorski priklop napajalnega kabla in temperaturnega tipala, omogoča preprosto zamenjavo v primeru poškodbe in uporabniško prijazen servis.

Sorodni prispevki

Reguliranje conskega ogrevanja

Reguliranje conskega ogrevanja

Jeseni 2017 smo začeli z razvojem conske regulacije ZCE. Junija 2018 pa smo že dobavili prve regulatorje za naše OEM-kupce.

Poglej več >>
Najavljamo nov sobni termostat RTD Premium

Najavljamo nov sobni termostat RTD Premium

Kmalu bomo na trg poslali sobni termostat RTD Premium. RTD Premium bo imel odlične lastnosti sobnih termostatov RTD, ki so: Uporaba za vse vrste ogrevanja. Omogoča zvezno regulacijo mešalnega ventila. Reguliranje konvektorskega sistema ogrevanja.

Poglej več >>
Motorni pogoni v novi izvedbi

Motorni pogoni v novi izvedbi

Letošnji razvojni dosežek je prenovljen motorni pogon za rotacijske mešalne ventile. Motor je poleg nove oblike pridobil tudi vrsto izboljšav v sami konstrukciji, tako, da je sedaj še bolj zmogljiv in odporen na mehanske obremenitve.

Poglej več >>