Novo - kmunikacijski vmesnik GWD2

Novo - kmunikacijski vmesnik GWD2

Komunikacijski vmesnik GWD2 lastnikom obstoječih Seltron regulatorjev omogoča uporabo SeltronHome aplikacij za oddaljeno upravljanje ogrevanja.

Zmogljivosti:

  • Verzija GWD2 je namenjena za internetno povezavo dveh Seltron regulatorjev.
  • Regulatorji ogrevanja se na GWD priklopijo žično.
  • GWD se povezuje v internet prek hišnega WiFi omrežja. Nastavitev Wi-Fi povezave se lahko izvede samodejno s pomočjo WPS funkcije ali ročno s pomočjo SeltronHome aplikacij.
  • GWD2 podpira regulatorje iz družine WDC, WXD, KXD, SGC, KUD in KPD v letu 2017 pa bomo postopoma dodajali podporo za ostale Seltron regulatorje.
  • Podpora OEM regulatorjem: KMS-D (OEG), KSF-Pro (OEG).

Prednosti:

  • Razen preprostega postopka povezave v domače Wi-Fi omrežje s pomočjo aplikacije Clausius za začetek uporabe GWD2 ne zahteva dodatnih nastavitev.
  • GWD2 se montira na steno s pomočjo dveh priloženih vijakov. Povezava z električnim omrežjem in regulatorjem je preprosta z jasno označenimi sponkami za priklop.
  • S kombinacijo stanja signalnih luči in pomočjo aplikacij Clausius ali Kelvin je mogoča hitra diagnostika morebitnih težav pri delovanju (npr. Izpad internetne povezave, spremenjeno geslo Wi-Fi omrežja, …).
  • GWD je zaradi majhne količine prenesenih podatkov (približno 30 MB na mesec) primeren tudi za vse pakete mobilnega prenosa podatkov in ga lahko s pomočjo mobilne Wi-Fi dostopne točke uporabljate tudi na območjih brez dostopa do fiksne internetne povezave.
  • Prenos podatkov med aplikacijo, oblakom in komunikacijskem vmesnikom GWD poteka po varni HTTPS povezavi, ki je zaščitena z SSL certifikatom z 256-bitno enkripcijo.

 

Sorodni prispevki

Nov kompaktni regulator konstantne temperature ACD

Nov kompaktni regulator konstantne temperature ACD

V začetku leta smo zaključili razvoj novega kompaktnega regulatorja konstantne temperature ACD.

Poglej več >>
Reguliranje conskega ogrevanja

Reguliranje conskega ogrevanja

Jeseni 2017 smo začeli z razvojem conske regulacije ZCE. Junija 2018 pa smo že dobavili prve regulatorje za naše OEM-kupce.

Poglej več >>
Najavljamo nov sobni termostat RTD Premium

Najavljamo nov sobni termostat RTD Premium

Kmalu bomo na trg poslali sobni termostat RTD Premium. RTD Premium bo imel odlične lastnosti sobnih termostatov RTD, ki so: Uporaba za vse vrste ogrevanja. Omogoča zvezno regulacijo mešalnega ventila. Reguliranje konvektorskega sistema ogrevanja.

Poglej več >>