O podjetju

Leta 1990 smo se zavezali,da bomo pomagali ljudem pri varčevanju z energijo za ogrevanje prostorov in s tem prispevali k ohranjanju okolja. 

 Danes združujemo lastne izkušnje s sodobnimi tehnologijami, gradimo stabilno in moderno tehnološko podjetje ter zagotavljamo kakovosten lastni razvoj in proizvodnjo različnih zahtevnih izdelkov.

Ustanovitev podjetja

Po nekajletni obrtniški dejavnosti so se leta 1991 lastniki podjetja odločili za ustanovitev podjetja Seltron. Možnosti za razvoj so zaznali na segmentu časovnih relejev, diferenčnih regulatorjev in regulatorjev ogrevanja. Vsi ti programi so se določeno obdobje enakomerno razvijali, nato pa se je vodstvo podjetja odločilo za intenzivnejši razvoj regulatorjev ogrevanja in motornih pogonov.

1900

Prvi regulator ogrevanja

Že leta 1991 smo razvili in začeli s prodajo prvega digitalnega regulatorja ogrevanja ENCO – DIGIT. Regulator je vodil dva ogrevalna kroga in pripravo tople sanitarne vode. Njegova izvedba ENCO – DIGIT 12+ C je omogočala  vodenje enega ogrevalnega kroga, solarnega sistema in pripravo tople sanitarne vode. Regulator ENCO – DIGIT je postal osnova za razvoj kasnejših enostavnejših regulatorjev.

1991

Prva generacija izdelkov

V letu 1992 smo lahko trgu ponudili rešitve v obliki sobnih termostatov, kotlovnih regulatorjev, diferenčnih regulatorjev, vremensko vodenih regulatorjev ogrevanja in motorjev za mešalne ventile.

1992

Prodor na tuje trg in prenova regulatorjev

S prodorom naših izdelkov na tuje trge, predvsem nemški, so se pojavile potrebe po prenovi obstoječega programa. Regulatorji so dobili novo sodobnejšo obliko in dodatne funkcionalnosti. Program smo dopolnili s prvim vremensko vodenim regulatorjem ogrevanja, z možnostjo direktne montaže na mešalni ventil.

2001

Prenova motornih pogonov in prvi regulator z zaslonom na dotik

Obstoječe motorje smo prenovili in jim z razširitvijo priborov omogočili montažo na številne mešalne in krogelne ventile. Razvili smo tudi prvi vremensko voden regulator z zaslonom na dotik in montažo na mešalni ventil.

2008

Četrta generacija izdelkov

Obstoječ program smo dopolnili z vremensko vodenimi regulatorji ogrevanja v Euro ohišju WXD ter sodobnim kotlovnim regulatorjem za kotle na tekoče kurivo ali biomaso KXD in KUD, z možnostjo reguliranja enega ogrevalnega kroga.

2013

Razvoj pete generacije izdelkov

Glavne značilnosti pete generacije so intenziven razvoj regulatorjev z direktno montažo na mešalni ventil in sodoben oddaljen nadzor nad delovanjem preko pametnih telefonov, tablic in računalnikov.

2020

Politka kakovosti

Kakovost in zanesljivost

Za vse naše izdelke jamčimo najvišjo stopnjo kakovosti in optimalno delovanje.

Udobje uporabnikov

Udobje uporabnikov postavljamo na prvo mesto. Veliko pozornosti posvečamo temu, da naši produkti omogočajo preprosto dostopanje do sistema ogrevanja ali hlajenja in prilagajanje trenutnim potrebam in zahtevam.

Zmanjševanje porabe energije

Skrb za okolje je ena od naših vrednot, zato se na vsakem koraku trudimo za to, da so naši proizvodi energetsko učinkoviti. Učinkovita poraba energije zagotavlja prihranek pri ogrevanju ali hlajenju, kar zmanjša stroške uporabnikom in obenem varuje okolje.

Strokovnost in nadgradnja znanj

Temelj našega podjetja predstavlja pridobljeno znanje in dolgoletne izkušnje. Strokovnost postavljamo na prvo mesto, saj je pogoj za učinkovito proizvodnjo ter kakovost končnih izdelkov. Svoje izkušnje in znanje z veseljem delimo tudi z našimi partnerji preko svetovanja in skupnega razvoja izdelkov.

Inovativnost in učinkovitost

Sledimo razvoju sodobne tehnologije in jo vključujemo v razvoj in proizvodnjo. Prizadevamo si za razvoj inovativnih rešitev, kot odgovor na zahteve sodobnih ogrevalnih ali hladilnih sistemov in naprednih uporabnikov.

Celovita podpora strankam

Omogočamo celostno podporo na področju svetovanja, nakupa in servisiranja. Trgovinam oziroma trgovskim verigam, monterjem in končnim kupcem nudimo pomoč pri izbiri ustreznih rešitev, nudimo izobraževanja in tehnično podporo ob morebitnih dodatnih vprašanjih. Verjamemo, da je celovita podpora in dobra komunikacija s strankami osnovno vodilo za uspešno poslovanje.

Podjetje

Seltron d.o.o

Naslov

Tržaška cesta 85 A
SI – 2000 MARIBOR
Slovenija

Zastopniki

Hertiš Marijan, direktor

Kontakt

Telefon: +386 (0)2 671 96 00
Email: sales@seltron.eu

Ostale informacije

ID za DDV: SI 30052092
Matična številka: 5347297000

GPS koordinate

Širina: 46.516057
Dolžina: 15.654635

X

OBVESTILO

Spoštovane stranke!

Obveščamo vas, da bo naša trgovina Seltron d.o.o. v dneh 12. in 13. januarja 2024 zaprta zaradi letne inventure.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

OBVESTILO

Servis Seltron bo zaprt od 27. 12. do 29. 12. 2023.

Vse nujne primere in vprašanja, ki bi se pojavila med našo odsotnostjo, bomo reševali takoj po ponovnem odprtju servisa, 3. januarja 2024.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.