OEM - možnosti

REŠITVE PO MERI OEM PARTNERJEV

OEM partnerjem nudimoprilagojene izdelke in sistemske rešitve za ogrevanje in klimatizacijo. Omogočamo več stopenj personalizacije izdelkov in razvoj novih produktov. S partnerji sodelujemo od idejne zasnove do plasiranja izdelka na trg.

IZDELEK Z ZMOŽNOSTMI PO MERI

Seltron izdelki imajo širok nabor funkcionalnosti za različne ogrevalne sisteme in različne nivoje zahtevnosti uporabnikov. Pri OEM izdelkih nudimo možnost izbire med možnimi funkcionalnostmi in konfiguriranje takšnega delovanja, ki bo najbolj zanimiv za bodoče odjemalce.

SESTAVA KOMPLETA

OEM kupcem nudimo za njih sestavljene sete regulatorjev s pripadajočo opremo. Možne so različne variante pred ožičenja izdelkov za hitrejšo in enostavnejšo montažo.

PERSONALIZIRANA EMBALAŽA

Kupcem omogočamo pakiranje izdelkov v embalažo, narejeno po njihovih zahtevah.

BARVNA PRILAGODITEV

OEM partnerjem omogočamo različne barvne prilagoditve, zaradi katerih je tak izdelek unikaten in se odlično sklada z zahtevami njihove celostne grafične podobe. Izbirajo lahko med različnimi barvami celotnega ali dela ohišja regulatorjev, namestitvijo različnih simbolov in implementacijo logotipa.

INTERAKTIVNA NAVODILA

Za personalizirane izdelke pripravljamo vso tehnično dokumentacijo z želenimi informacijami glede na potrebe OEM partnerjev. Izdelkom so priložena kratka navodila s QR kodo. S skeniranjem QR kode na mobilni napravi ali tabličnem računalniku dostopamo do razširjenih navodil. V primeru, da krajših navodil nimamo, lahko do razširjenih navodil dostopamo s skeniranjem QR kode izpisane na zaslonu regulatorja.

X

OBVESTILO

Spoštovane stranke!

Obveščamo vas, da bo naša trgovina Seltron d.o.o. v dneh 12. in 13. januarja 2024 zaprta zaradi letne inventure.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

OBVESTILO

Servis Seltron bo zaprt od 27. 12. do 29. 12. 2023.

Vse nujne primere in vprašanja, ki bi se pojavila med našo odsotnostjo, bomo reševali takoj po ponovnem odprtju servisa, 3. januarja 2024.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.