Iskalnik izdelkov

×
  • Ogrevanje
  • {{ row.name }}
  • Toplotni vir
  • {{ row.name }}
  • Ogrevanje sanitarne vode
  • {{ row.name }}
  • Reguliranje ogrevalnih krogov
  • {{ row.name }}
  •  
  • {{ row.name }}
Slide 1

O podjetju

Seltron blagovno znamko predstavljamo z zavzetostjo, skupinskim delom, odkritostjo in utečenimi procesi nenehnih izboljšav. Svoje poglede nadgrajujemo z željami naših partnerjev in tako snujemo skupne sodobne energijsko učinkovite izdelke in storitve, ki uporabnikom prinašajo dodano vrednost. Pozorno spremljamo pogoje na delovnem mestu in jih korigiramo za doseganje zadovoljstva zaposlenih in njihove produktivnosti.

Poslanstvo podjetja

Pomagati ljudem varčevati z energijo pri ogrevanju prostorov na okolju prijazen način.

Slide 1

30 let prisotnosti na trgih

Na podlagi nenehnega procesa izboljšav in 30 let izkušenj, je podjetje SELTRON postalo priznana blagovna znamka na področju regulatorjev ogrevanja in motornih pogonov. Naši napori so usmerjeni na področja:

Kakovosti in zanesljivosti

Za vse naše izdelke jamčimo najvišjo stopnjo kakovosti in optimalno delovanje.

Udobje uporabnikov

Udobje uporabnikov postavljamo na prvo mesto. Veliko pozornosti posvečamo temu, da naši produkti omogočajo preprosto dostopanje do sistema ogrevanja ali hlajenja in prilagajanje trenutnim potrebam in zahtevam.

Zmanjševanju porabe energije

Skrb za okolje je ena od naših vrednot, zato se na vsakem koraku trudimo za to, da so naši proizvodi energetsko učinkoviti. Učinkovita poraba energije zagotavlja prihranek pri ogrevanju ali hlajenju, kar zmanjša stroške uporabnikom in obenem varuje okolje.

Strokovnosti in nadgrajevanje znanj

Temelj našega podjetja predstavlja pridobljeno znanje in dolgoletne izkušnje. Strokovnost postavljamo na prvo mesto, saj je pogoj za učinkovito proizvodnjo ter kakovost končnih izdelkov. Svoje izkušnje in znanje z veseljem delimo tudi z našimi partnerji preko svetovanja in skupnega razvoja izdelkov.

Inovativnosti in učinkovitosti

Sledimo razvoju sodobne tehnologije in jo vključujemo v razvoj in proizvodnjo. Prizadevamo si za razvoj inovativnih rešitev, kot odgovor na zahteve sodobnih ogrevalnih ali hladilnih sistemov in naprednih uporabnikov.

Celoviti podpori strankam

Omogočamo celostno podporo na področju svetovanja, nakupa in servisiranja. Trgovinam oziroma trgovskim verigam, monterjem in končnim kupcem nudimo pomoč pri izbiri ustreznih rešitev, nudimo izobraževanja in tehnično podporo ob morebitnih dodatnih vprašanjih. Verjamemo, da je celovita podpora in dobra komunikacija s strankami osnovno vodilo za uspešno poslovanje.