Iskalnik izdelkov

×
  • Ogrevanje
  • {{ row.name }}
  • Toplotni vir
  • {{ row.name }}
  • Ogrevanje sanitarne vode
  • {{ row.name }}
  • Reguliranje ogrevalnih krogov
  • {{ row.name }}
  •  
  • {{ row.name }}
Slider

O PODJETJU

Seltron blagovno znamko predstavljamo z zavzetostjo, skupinskim delom, odkritostjo in nenehnimi izboljšavami. Gradimo dolgoletna partnerstva, ki nam omogočajo svoj izostren pogled na razvoj sodobnih energijsko učinkovitih izdelkov in storitev. Naš cilj je razvoj izdelkov, ki uporabnikom prinašajo dodano vrednost. Neprestano izboljšujemo pogoje na delovnem mestu, da bi bili delavci zadovoljnejši, bolj zdravi in produktivnejši. Svoje pretekle, trenutne in bodoče uspehe ocenjujemo skozi ogledalo niza pravilnih potez znotraj podjetja in v okolju, kjer delujemo.

Skoraj 30 let izkušenj ter nenehna težnja k izboljšavam sta tisto, zaradi česar je podjetje SELTRON postalo priznana blagovna znamka, ki predstavlja sinonim za:

Kakovost in zanesljivost

Za vse naše izdelke jamčimo najvišjo stopnjo kakovosti in optimalno delovanje. Njihovega načrtovanja in razvoja se lotevamo odgovorno in premišljeno ter z mislijo na čim večjo zanesljivost ter čim daljšo življenjsko dobo končnih produktov.

Udobje uporabnikov

Naši produkti so zasnovani tako, da omogočajo kar se da enostavno uporabo, saj nam je udobje uporabnikov na prvem mestu. Razvijamo različne pametne rešitve, s katerimi je upravljanje ogrevalnih ali hladilih sistemov resnično preprosto, poleg tega pa jih je možno tudi enostavno prilagoditi lastnim potrebam in zahtevam.

Manjšo porabo energije in varčnost

Skrb za okolje je ena od naših najvišjih vrednot, zato se na vsakem koraku trudimo za to, da so naši proizvodi čim bolj učinkoviti. To namreč omogoča čim boljšo izrabo energije ter s tem čim večjo prijaznost do okolja. Hkrati pa manjša poraba energije zagotavlja tudi prihranek pri ogrevanju ali hlajenju, kar je še dodaten plus za končnega uporabnika.

Strokovnost in tehnično znanje

Temelj našega podjetja predstavlja obsežno tehnično znanje in usposobljen ter izkušen kader. Verjamemo, da mora biti strokovnost na prvem mestu, saj predstavlja predpogoj za učinkovito proizvodnjo ter kakovost končnih izdelkov. Svoje tehnično znanje z veseljem delimo tudi z našimi strankami ter jim svetujemo pri čim bolj varčni rabi energije.

Inovativnost in učinkovitost

Sledimo razvoju sodobne tehnologije in jo vključujemo v svojo proizvodnjo. Verjamemo, da lahko na podlagi lastnih izkušenj in znanja ter s slednjem sodobnim trendom razvijemo produkte za še bolj varčno ogrevanje ter še boljšo izrabo energije. Neprestano testiramo nove možnosti in iščemo še bolj inovativne rešitve za izboljšanje in nadgradnjo naših produktov.

Celovito podporo strankam

Omogočamo celostno podporo na področju svetovanja, nakupa in servisiranja. Trgovinam oziroma trgovskim verigam, monterjem in končnim kupcem nudimo pomoč pri izbiri ustreznega sistema za ogrevanje in hlajenje ter za to, da so pri tem upoštevane vse njihove želje. Verjamemo, da je celovita podpora in dobra komunikacija s strankami osnovno vodilo za uspešno poslovanje, zato v to področje vlagamo veliko energije in se trudimo za to, da so z nami in našimi produkti čim bolj zadovoljne.

POSLANSTVO PODJETJA

Pomagati ljudem varčevati z energijo pri ogrevanju prostorov na okolju prijazen način.

TEMELJNE VREDNOTE

STROKOVNJAK ZA VARČNO OGREVANJE

Imamo nadpovprečno znanje o zakonitostih ogrevalnih sistemov, sami razvijamo, proizvajamo in prodajamo pomembne komponente ogrevalnega sistema in znamo svetovati, kako  se da najbolje izvajati varčno ogrevanje.

NADGRAJEVALEC TRENDOV

Iz trendov, ki jih določajo za nas pomembne panoge, izluščimo in uporabimo dobre prakse, in jim dodamo lastnosti/izkušnje, ki so novost na trgu. Pri vsakem produktu imamo vsaj eno lastnost, ki je nova na trgu.

SISTEMATIČEN

Nadgrajujemo sistematične procese na vseh področjih poslovanja, ki so pomembna za nas in za naše kupce (npr. ISO standard), znanje nadgrajujemo sistematično na različnih področjih, brez prehitevanja, in izdelke razvijamo na način, da si sistematično sledijo in se nadgrajujejo.

ODGOVOREN

Imamo spoštljiv, dober odnos do vseh deležnikov podjetja: sodelavcev, kupcev, dobaviteljev, partnerjev, lokalne skupnosti, okolja/narave.

DOBER POSLUŠALEC

Najpomembnejši vir našega razvoja in uspeha je prav poslušanje trga, predvsem naših kupcev, tako končnih kot poslovnih (B2B). Kupcem smo predvsem partner, tako pri iskanju rešitev izdelka/storitve, kot v prilagajanju načinu poslovanja v okviru danih možnosti.

VAREN

Sprejemamo poslovne odločitve, ki ne predstavljajo prevelikega tveganja ne za notranjo ne zunanjo okolico podjetja in nam omogočajo stabilno poslovanje na dolgi rok. Pri tem imamo varnost kupcev še posebej visoko na lestvici prioritet.