Reguliranje conskega ogrevanja

Reguliranje conskega ogrevanja

Jeseni 2017 smo začeli z razvojem conske regulacije ZCE. Junija 2018 pa smo že dobavili prve regulatorje za naše OEM-kupce.

Seltron rešitev reguliranja conskega ogrevanja omogoča:

  • upravljanje do 30 neodvisnih ogrevalnih temperaturnih con,
  • brezžično povezavo sobnih enot preko ZCEA radijskega modula,
  • s pomočjo USB ali Bluetooth povezave, lahko vse nastavitve na regulatorju nastavimo s pomočjo računalnika ali mobilne naprave,
  • upravljanje toplotnega vira (toplotne črpalke, kotla, itn…).

Da je družina conskih regulatorjev ZCE res popolna in lahko zadovolji potrebe tudi najzahtevnejših kupcev, smo razvili dva modela regulatorjev – osnovnega in naprednega. Osnovni je namenjen zgolj regulaciji talnega oziroma ploskovnega sistema ogrevanja ali hlajenja. Napredni model ZCE zmore poleg naštetega še regulacijo temperature dovoda po zunanji temperaturi ter regulacijo obtočne črpalke in vira energije.

Za udobje uporabnika pa skrbita osnovna sobna enota RCD3 in napredna sobna enota RCD4.

Osnovna sobna enota RCD ima možnost nastavljanja želene temperature, napredna sobna enota pa ima poleg tega še možnost vklopa in izklopa delovanja ter uporabniške funkcije Party, Eco in Počitnice. Oba modela sobnih enot sta na voljo v žični ali brezžični izvedbi. Model RCD4 v žični izvedbi ima vgrajen tudi senzor, s katerim obvešča uporabnika o stanju zraka v prostoru.

Za regulacijo vsake posamične zanke se uporabljajo termo pogoni. Ti so lahko v izvedbi z napajalno napetostjo 24 V ali 230 V.

Sorodni prispevki

Nov kompaktni regulator konstantne temperature ACD

Nov kompaktni regulator konstantne temperature ACD

V začetku leta smo zaključili razvoj novega kompaktnega regulatorja konstantne temperature ACD.

Poglej več >>
Motorni pogoni v novi izvedbi

Motorni pogoni v novi izvedbi

Letošnji razvojni dosežek je prenovljen motorni pogon za rotacijske mešalne ventile. Motor je poleg nove oblike pridobil tudi vrsto izboljšav v sami konstrukciji, tako, da je sedaj še bolj zmogljiv in odporen na mehanske obremenitve.

Poglej več >>
Novo - kmunikacijski vmesnik GWD2

Novo - kmunikacijski vmesnik GWD2

Komunikacijski vmesnik GWD2 lastnikom obstoječih Seltron regulatorjev omogoča uporabo SeltronHome aplikacij za oddaljeno upravljanje ogrevanja. Zmogljivosti: Verzija GWD2 je namenjena za internetno povezavo dveh Seltron regulatorjev.

Poglej več >>