Iskalnik izdelkov

×
 • Ogrevanje
 • {{ row.name }}
 • Toplotni vir
 • {{ row.name }}
 • Ogrevanje sanitarne vode
 • {{ row.name }}
 • Reguliranje ogrevalnih krogov
 • {{ row.name }}
 •  
 • {{ row.name }}
Slide 1

Kelvin aplikacija – sodobni servisni nadzor nad regulatorji ogrevanja

Nova doba mobilne tehnologije z velikimi koraki stopa tudi na področje dela monterjev in serviserjev ogrevalnih naprav. Večkratni obiski objektov strank bodo kmalu preteklost. Zamenjal jih bo oddaljen nadzor, diagnostika in hitra popravila prek pametnega telefona ali tablice. Sodoben serviser bo svoji stranki nudil kakovosten nadzor in takojšno odzivnost ob morebitnih napakah ogrevalnega sistema. Imel bo svoj krog strank, katerim bo namesto enkratnih posegov nudili servis skozi celotno ogrevalno sezono.

NOTIFICATIONS OF ANY RECORDED OPERATING TOLERANCES_SLO

Kaj aplikacija Kelvin prinaša serviserjem?

Novosti in učenje so gibalo razvoja vsakega podjetja. Serviserji, ki boste prepoznali prednost aplikacije KELVIN, boste lahko svojim strankam z manj porabljenega časa nudili bistveno bolj kakovostne storitve. Uporabo aplikacije smo kar se da poenostavili. Od vas bo zahtevala le nekaj vztrajnosti in osnovnega znanja, ki ste ga že pridobili ob uporabi vaših pametnih telefonov.

Ažurne podatke o delovanju ogrevalnih sistemov

Z enim klikom lahko pridete do podatkov, katere stranke iz vaše baze imajo težave z ogrevalnim sistemom, kakšne so te težave in kako nujno je, da jih odpravite.

Celovito diagnostike delovanja ogrevalnega sistema stranke

V diagnostičnem načinu lahko spremljate in analizirate meritve podatkov iz regulatorja. Podatke lahko opazujete v dnevnem ali tedenskem pogledu ali pa spremljate delovanje sistema v realnem času.

Poenostavljen postopek nastavitve regulatorja ogrevanja

Delovanje regulatorja lahko konfigurirate z orodjem za nastavitev parametrov. Na voljo vam je vrsta koristnih orodij, kot so prikazovanje samo spremenjenih parametrov, zgodovina sprememb parametra ali pa iskanje po parametrih.

Podatki, ki pomagajo serviserju pri pripravi in načrtovanju obiskov

Aplikacija KELVIN javlja obvestila o nepravilnem delovanju strankinega ogrevalnega sistema. Na podlagi teh podatkov serviser oceni resnost napake in nujnost njegovega obiska. Za kakovostno pripravo pred odhodom v objekt so bistveni podatki o okvarjenih elementih. Na njihovi osnovi si serviser pripravi vse potrebno za popravilo.

Podroben pregled nad ogrevalnimi sistemi strank

Pregled delovanja sistema vam daje informacije o izmerjenih in izračunanih temperaturah, stanju delovanja krmilnih izhodov in izbrani hidravlični shemi. Do bolj poglobljenih podatkov pa lahko dostopate prek menija diagnostika. V primeru potrebnih korekcij slednje izvedete v meniju parametri in meniju ogrevalni krogi.

Hitro pomoč strankam pri uporabniških nastavitvah

Na pregledu »Ogrevalni krogi« imamo možnost dostopanja do vseh aktivnih ogrevalnih krogov v objektu stranke. Za vsak ogrevalni krog lahko nastavljamo časovne programe, uporabniške funkcije, spreminjamo nočno ali dnevno temperaturo ali spremenimo urnik. Za lažjo prepoznavnost lahko posamezne ogrevalne kroge poljubno poimenujemo.

Izbira pooblaščenega serviserja

V aplikaciji CLAUSIUS si stranka izbere svojega serviserja. Serviser novo stranko potrdi in jo s tem doda v seznam svojih strank. KELVIN je prva aplikacija, ki vam, serviserjem ogrevalnih naprav, omogoča celovit pregled stanja ogrevalnih sistemov vaših strank.

Brezplačen preizkus delovanja aplikacije KELVIN

Prednosti SeltronHome platforme za partnerje

Oddaljen dostop do kotlovnic vaših strank.
Oddaljena analiza stanja in diagnosticiranje napak.
Hitre korekcije nastavitev.
Podpora strankam pri uporabniških nastavitvah.

Nudimo :

Izobraževanja in delavnice za namestitev.

Prodajna podpora za svetovanje strankam.

Tehnična podpora pri uporabi aplikacij in sistema.

Pokličite nas

+00386 2 617 9 600

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.