SeltronHome

Aplikacija CLAUSIUS

Časovni programi
Sestavite si časovni program ogrevanja ali hlajenja prilagojen svojim potrebam in življenjskemu ritmu.
Funkcija ECO
V primeru, da se odpravljate le na krajši izlet ali obisk, lahko z vklopom funkcije ECO znižate temperaturo ogrevanja samo za čas vaše odsotnosti (do 24 ur).
Funkcija HOLIDAY
Preprosto vklopite funkcijo HOLIDAY in vpišite datum vrnitve. Prostori se bodo ogrevali po nastavljeni temperaturi za počitniško ogrevanje. Po poteku časa se bo ogrevanje vrnilo na ustaljen način delovanja. Vi pa se boste vrnili v prijetno ogret dom.
Funkcija PARTY
Ob prehodu na nižjo temperaturo, za nadaljevanje komfortnega ogrevanja, na svojem pametnem telefonu vključite funkcijo PARTY. Po preteku nastavljenega časa za to funkcijo, se bo ogrevanje vrnilo na aktualni način delovanja.
Ogrejte sanitarno vode
S pomočjo aplikacije CLAUSIUS vključite funkcijo enkratnega ogrevanja sanitarne vode. Še preden boste prispeli do doma, bo voda že pripravljena za vašo osvežitev.

Ogrevanje z obnovljivimi viri

Aplikacija Clausius

Odločili ste se za ogrevanje z obnovljivimi viri energije, saj je sistem naravi prijazen in cenovno ugoden, vendar za nemoteno delovanje od vas zahteva, da večkrat preverjatestanje kuriva. Odvisno od zunanje temperature morate pogosto do kotla. Včasih naložite preveč, drugič ste prepozni in zaradi pomanjkanja kuriva ogenj pogori. Aplikacija CLAUSIUS vas bo sproti obveščala o stanju kuriva v kotlu in ogrevanje z obnovljivimi viri bo postalo bolj udobno. Kurivo boste polnili manjkrat in le takrat, ko je to
resnično potrebno.

Izbira pooblaščenega serviserja

Možnost izbire Serviserja.
S pomočjo aplikacije lahko izberete svojega serviserja in mu dodelite stalen ali časovno omejen dostop do vašega ogrevalnega sistema. Tako bo o napakah v vašem ogrevalnem sistemu nemudoma obveščen tudi vaš serviser.
Možnost on-line korekcij
Serviser lahko s pomočjo oddaljenega dostopa preverja delovanje in morebitne napake v delovanju. S pomočjo aplikacije lahko hitro ugotovi vzrok okvare in izvede določene korekcije.
Spremljanje delovanja sistema
V pomoč serviserjem, ki za diagnostiko potrebujejo podatke o delovanju ogrevalnega sistema, aplikacija CLAUSIUS prikazuje informacije o trenutnem stanju sistema.

Brezplačen prenos aplikacije

Kaj potrebujemo za delovanje?

  • Pametni telefon ali tablico z operacijskim sistemom Android ali iOS in kateri koli internetni brskalnik.
  • Nameščeno aplikacijo, ki jo poiščete tako, da v iskalnik v trgovini Google Play ali App Store vpišete »SeltronHome« ali »Clausius«.
  • Enega izmed regulatorjev ogrevanja Seltron, podprtih z aplikacijo CLAUSIUS. Komunikacijski vmesnik GWD. Brezžični usmerjevalnik (Wi-Fi)
X

OBVESTILO

Spoštovane stranke!

Obveščamo vas, da bo naša trgovina Seltron d.o.o. v dneh 12. in 13. januarja 2024 zaprta zaradi letne inventure.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

OBVESTILO

Servis Seltron bo zaprt od 27. 12. do 29. 12. 2023.

Vse nujne primere in vprašanja, ki bi se pojavila med našo odsotnostjo, bomo reševali takoj po ponovnem odprtju servisa, 3. januarja 2024.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.