Izvedbe novih sobnih termostatov RT in WT

RT - Ponujamo digitalne sobne termostate, ki se napajajo preko omrežja ali baterij in jih je mogoče namestiti na steno ali v podometno dozo. WT - Na voljo imamo brezžične digitalne sobne termostate z omrežnim ali baterijskim napajanjem, ki jih je mogoče enostavno namestiti na steno ali v podometno dozo.
Sobni termostat Seltron na steni

RT - digitalni sobni termostati

Naša ponudba zajema digitalne sobne termostate, ki se napajajo preko omrežja ali baterij in jih je mogoče namestiti na steno ali v podometno dozo. 

WT - digitalni sobni termostati

Na voljo imamo tudi brezžične digitalne sobne termostate z omrežnim ali baterijskim napajanjem, ki jih je mogoče enostavno namestiti na steno ali v podometno dozo.

Možnosti montaže

Montaža na zid s podometnim podnožjem (žični model RT2M in brezžični model WT2M).

Montaža na zid z zidno ploščo
(samo brezžični model WT1B).

Montaža na zid z nadometnim podnožjem (žična modela RT1B, RT1M in brezžični model WT1M).

SORODNI PRISPEVKI

Natančno merjenje sobne temperature s sobnim termostatom Seltron

Izjemna natančnost meritev

Seltron sobni termostati RT in WT so edini na trgu z vgrajenim algoritmom za kompenzacijo lastnega segrevanja, kot posledice priključitve na napajanje in obremenitve.

USB polnjenje baterije sobnega termostata Seltron

USB polnjenje baterije – sobni termostati RT, WT

USB polnjenje baterije vam omogoča, da se poslovite od zamenjave baterij. Ne izgubljajte več dragocenega časa, denarja in energije pri iskanju pravih baterij. Z našo tehnologijo se znebite tudi skrbi glede izpraznjene baterije v najpomembnejših trenutkih. Uživajte v neprekinjeni uporabi sobnega termostata in prispevajte k zmanjšanju obremenjevanja okolja.

POŠLJITE SPOROČILO

X