Dodatno tipalo dodatne možnosti

Dodatno tipalo pri sobnih termostatih lahko uporabimo za dodatno dislocirano merjenje temperature.
Dodatno temperaturno tipalo za talno ogrevanje

Dodatno tipalo pri sobnih termostatih lahko uporabimo za dodatno dislocirano merjenje temperature. Merimo lahko temperaturo v dodatnem prostoru, temperaturo tal ali zunanjo temperaturo, pri čemer termostat pri reguliranju upošteva srednjo vrednosti obeh ali samo eno izmed izmerjenih temperatur.

Reguliranje električnega talnega ogrevanja

Električno talno ogrevanje je zelo priljubljen način ogrevanja, primeren za različne prostore, vključno s kopalnicami, kuhinjami, predsobami. S Seltron sobnimi termostati RT in WT ter dodatnim tipalom lahko enostavno uravnavate temperaturo v prostoru, temperaturo tal pa pri tem omejujete na želeno vrednost.

SORODNI PRISPEVKI

Enostavno upravljanje casovnih programov za sobni termostat seltron rt1b in wt1b

Navodila za sobni termostat Seltron RT1B / WT1B

Oglejte si video navodila za sobni termostat Seltron RT1B / WT1B, ki vas podrobno usmerjajo skozi postopek povezave vašega termostata s pametnim telefonom, nadgradnjo programske opreme, usklajevanje ure in datuma, kot tudi nastavitev časovnih programov za ogrevanje.

Sobni termostat Seltron na steni

Izvedbe novih sobnih termostatov RT in WT

RT – Ponujamo digitalne sobne termostate, ki se napajajo preko omrežja ali baterij in jih je mogoče namestiti na steno ali v podometno dozo.
WT – Na voljo imamo brezžične digitalne sobne termostate z omrežnim ali baterijskim napajanjem, ki jih je mogoče enostavno namestiti na steno ali v podometno dozo.

Natančno merjenje sobne temperature s sobnim termostatom Seltron

Izjemna natančnost meritev

Seltron sobni termostati RT in WT so edini na trgu z vgrajenim algoritmom za kompenzacijo lastnega segrevanja, kot posledice priključitve na napajanje in obremenitve.

POŠLJITE SPOROČILO

X

OBVESTILO

Spoštovane stranke!

Obveščamo vas, da bo naša trgovina Seltron d.o.o. v dneh 12. in 13. januarja 2024 zaprta zaradi letne inventure.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

OBVESTILO

Servis Seltron bo zaprt od 27. 12. do 29. 12. 2023.

Vse nujne primere in vprašanja, ki bi se pojavila med našo odsotnostjo, bomo reševali takoj po ponovnem odprtju servisa, 3. januarja 2024.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.