Domov Telefon E-pošta

Dodatno tipalo dodatne možnosti

Dodatno tipalo pri sobnih termostatih lahko uporabimo za dodatno dislocirano merjenje temperature.
Dodatno temperaturno tipalo za talno ogrevanje

Dodatno tipalo pri sobnih termostatih lahko uporabimo za dodatno dislocirano merjenje temperature. Merimo lahko temperaturo v dodatnem prostoru, temperaturo tal ali zunanjo temperaturo, pri čemer termostat pri reguliranju upošteva srednjo vrednosti obeh ali samo eno izmed izmerjenih temperatur.

Reguliranje električnega talnega ogrevanja

Električno talno ogrevanje je zelo priljubljen način ogrevanja, primeren za različne prostore, vključno s kopalnicami, kuhinjami, predsobami. S Seltron sobnimi termostati RT in WT ter dodatnim tipalom lahko enostavno uravnavate temperaturo v prostoru, temperaturo tal pa pri tem omejujete na želeno vrednost.

SORODNI PRISPEVKI

Sobni termostat Seltron na steni

Izvedbe novih sobnih termostatov RT in WT

RT – Ponujamo digitalne sobne termostate, ki se napajajo preko omrežja ali baterij in jih je mogoče namestiti na steno ali v podometno dozo.
WT – Na voljo imamo brezžične digitalne sobne termostate z omrežnim ali baterijskim napajanjem, ki jih je mogoče enostavno namestiti na steno ali v podometno dozo.

Natančno merjenje sobne temperature s sobnim termostatom Seltron

Izjemna natančnost meritev

Seltron sobni termostati RT in WT so edini na trgu z vgrajenim algoritmom za kompenzacijo lastnega segrevanja, kot posledice priključitve na napajanje in obremenitve.

USB polnjenje baterije sobnega termostata Seltron

USB polnjenje baterije – sobni termostati RT, WT

USB polnjenje baterije vam omogoča, da se poslovite od zamenjave baterij. Ne izgubljajte več dragocenega časa, denarja in energije pri iskanju pravih baterij. Z našo tehnologijo se znebite tudi skrbi glede izpraznjene baterije v najpomembnejših trenutkih. Uživajte v neprekinjeni uporabi sobnega termostata in prispevajte k zmanjšanju obremenjevanja okolja.

POŠLJITE SPOROČILO

X