Domov Telefon E-pošta

Smart delovanje termostatov RT, WT ob prezračevanju prostorov

Z pametnim delovanjem sobnega termostata, si zagotovite svež zrak za zdravo bivanje in optimalno počutje. Obenem ohranjajte temperaturo prostorov brez nepotrebnih toplotnih izgub.
Funkcija Prezračevanje prostorov

V primeru, da pametni sobni termostat RT ali WT zazna nenadni padec temperature, kot posledico zračenja prostorov, s pomočjo funkcije prezračevanje za določen čas onemogoči vpliv izmerjene sobne temperature, kar prepreči prekomerno segrevanje in s tem izgubo energije.

SORODNI PRISPEVKI

Sobni termostat Seltron na steni

Izvedbe novih sobnih termostatov RT in WT

RT – Ponujamo digitalne sobne termostate, ki se napajajo preko omrežja ali baterij in jih je mogoče namestiti na steno ali v podometno dozo.
WT – Na voljo imamo brezžične digitalne sobne termostate z omrežnim ali baterijskim napajanjem, ki jih je mogoče enostavno namestiti na steno ali v podometno dozo.

Natančno merjenje sobne temperature s sobnim termostatom Seltron

Izjemna natančnost meritev

Seltron sobni termostati RT in WT so edini na trgu z vgrajenim algoritmom za kompenzacijo lastnega segrevanja, kot posledice priključitve na napajanje in obremenitve.

USB polnjenje baterije sobnega termostata Seltron

USB polnjenje baterije – sobni termostati RT, WT

USB polnjenje baterije vam omogoča, da se poslovite od zamenjave baterij. Ne izgubljajte več dragocenega časa, denarja in energije pri iskanju pravih baterij. Z našo tehnologijo se znebite tudi skrbi glede izpraznjene baterije v najpomembnejših trenutkih. Uživajte v neprekinjeni uporabi sobnega termostata in prispevajte k zmanjšanju obremenjevanja okolja.

POŠLJITE SPOROČILO

X