Domov Telefon E-pošta

Reguliranje sistemov, ki zahtevajo konstantno temperaturo

Regulator konstantne temperature in motorni pogon združena v enem ohišju kompaktnih dimenzij. Regulacija mešalnega ventila in obtočne črpalke. Enostavna in hitra montaža na različne tipe mešalnih ventilov na trgu.
Regulacija konstantne temperature s kompaktnim regulatorjem ACD

ACD je zasnovan za enostavno uporabo

Regulator konstantne temperature ACD je namenjen reguliranju temperature povratnega voda v kotlih ali drugih virih energije ter zagotavljanju stalne temperature dovoda v sisteme ogrevanja ali hlajenja.

Nastavitev regulatorja ACD se izvaja preko tipkovnice in grafičnega zaslona, ki poleg tega prikazuje tudi izmerjene temperature in druge podatke. Vgrajeni motorni pogon se uporablja za upravljanje mešalnih ventilov. Regulator se napaja preko priloženega kabla z vtikačem.

 

Plag-in

Kompaktni regulator ACD je opremljen z vgrajeno vtičnico za konektor, ki omogoča priključitev napajalnega kabla na preprost in učinkovit način. S tem je omogočena enostavna zamenjava kabla, brez posega v ohišje.

Model ACD20 ima predožičeno priključno letev za priključitev tipala cevovoda in tipala vira. 

SORODNI PRISPEVKI

Sobni termostat Seltron na steni

Izvedbe novih sobnih termostatov RT in WT

RT – Ponujamo digitalne sobne termostate, ki se napajajo preko omrežja ali baterij in jih je mogoče namestiti na steno ali v podometno dozo.
WT – Na voljo imamo brezžične digitalne sobne termostate z omrežnim ali baterijskim napajanjem, ki jih je mogoče enostavno namestiti na steno ali v podometno dozo.

Natančno merjenje sobne temperature s sobnim termostatom Seltron

Izjemna natančnost meritev

Seltron sobni termostati RT in WT so edini na trgu z vgrajenim algoritmom za kompenzacijo lastnega segrevanja, kot posledice priključitve na napajanje in obremenitve.

POŠLJITE SPOROČILO

X