Domov Telefon E-pošta

USB polnjenje baterije – sobni termostati RT, WT

USB polnjenje baterije vam omogoča, da se poslovite od zamenjave baterij. Ne izgubljajte več dragocenega časa, denarja in energije pri iskanju pravih baterij. Z našo tehnologijo se znebite tudi skrbi glede izpraznjene baterije v najpomembnejših trenutkih. Uživajte v neprekinjeni uporabi sobnega termostata in prispevajte k zmanjšanju obremenjevanja okolja.
USB polnjenje baterije sobnega termostata Seltron

Brezžični termostati RT in WT so kot prvi na trgu opremljeni z vgrajeno polnilno LiPo baterijo. Ob prikazu simbola za prazno baterijo na zaslonu, lahko termostat preprosto priključite na napajanje prek USB-C priključka, podobno kot pri polnjenju mobilnih telefonov. S tem se izognete skrbi za zamenjavo baterij ali letno vzdrževanje. Baterija se bo napolnila približno v 10 urah. Polnjenje prek USB-C priključka ni samo enostavno, temveč tudi okolju prijazno in trajnostno, obenem pa vam pomaga zniževati tudi stroške.

SORODNI PRISPEVKI

Sobni termostat Seltron na steni

Izvedbe novih sobnih termostatov RT in WT

RT – Ponujamo digitalne sobne termostate, ki se napajajo preko omrežja ali baterij in jih je mogoče namestiti na steno ali v podometno dozo.
WT – Na voljo imamo brezžične digitalne sobne termostate z omrežnim ali baterijskim napajanjem, ki jih je mogoče enostavno namestiti na steno ali v podometno dozo.

Natančno merjenje sobne temperature s sobnim termostatom Seltron

Izjemna natančnost meritev

Seltron sobni termostati RT in WT so edini na trgu z vgrajenim algoritmom za kompenzacijo lastnega segrevanja, kot posledice priključitve na napajanje in obremenitve.

POŠLJITE SPOROČILO

X